• Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • " Thuis " gevoel

  • Geborgen huiselijke sfeer

  • Betaalbaar

  • Kwaliteit & veiligheid

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*

 

Welkom bij Bloemetje Kinderopvang Deventer, Colmschate

 "Waar uw kind zich thuis voelt!"

Bent u op zoek naar kwalitatieve, betaalbare kinderopvang in een veilige en huiselijke sfeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn u graag van dienst.

De eerste levensjaren van een kind zijn van grote invloed op de latere ontwikkeling. Goede kinderopvang is een aanvulling op de opvoeding thuis en een verrijking voor het kind. Al op jonge leeftijd leren kinderen samenleven, vriendschappen opbouwen en rekening houden met anderen. En het draagt bij aan een positieve ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch en intellectueel gebied. Dát is waar wij voor staan. De keuze voor verantwoorde kinderopvang is van essentieel belang. U wilt het beste voor uw kind.   Wij delen die wens en garanderen veiligheid, kwaliteit en optimale ontwikkeling. Dat alles bieden wij in een geborgen sfeer die aanvoelt als een tweede thuis.  

MAATWERK
Wij denken graag mee met ouders.  In ons vaste aanbod hebben wij ruime mogelijkheden opgenomen waarmee iedere vraag wordt beantwoord. En zit daar de juiste oplossing niet bij, dan denken we net zolang met u mee tot we een oplossing voor uw opvangbehoefte hebben gevonden.